Upcoming
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: BQ9130-500

Missede du sidste års super eftertragtede Sean Wotherspoon x Nike Air Max 97/1, kan du trøste dig med den nye Air Max 97 ”Have a Nike Day”, som udkommer i forbindelse med dette års Air Max Day.

Den nye udgivelse bevæger sig nemlig i samme Nike-nostalgiske univers som Wotherspoons fløjlshybrid med 90’er-pastelfarver og det muntre ”Have a Nike Day”-slogan og -logo.

Air Max 97 ”Have a Nike Day” kommer som en del af en hel ”Have a Nike Day”-pack bestående af en håndfuld Air Max-sneakers, der alle er prydet i turkis, orange og lilla pastelnuancer.

Fælles for skoene er også, at de har det lille smiley-ikon med et swoosh som mund, som hele designet er centreret om. På Air Max 97 er logoet placeret ved snuden på snørebåndene.

Andre detaljer inkluderer ”Have a Nike Day”-tekst langs overdelens bølger, som fuldender det 90’er-nostalgiske design.

Nike Air Max 97 ”Have a Nike Day” udkommer hos udvalgte forhandlere i 2019. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.