Releases

Release Dato: 3. august 2020
Pris: 1.649 DKK
Produktkode: CK1219-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Den 6. august begynder den første af golfsportens i alt 4 majors, også kaldet PGA championships, som afholdes i San Fransisco. Som en hyldest til dette har Nike valgt at lancere en sneaker, som hædrer den helt særlige kultur, der bringer liv til San Fransisco. Det er med Nike Air Max 97 Golf-modellen at fejringen skal forekomme, og skoen har fået en markant omgang Tie Dye. 

Nike Air Max 97 Golf Tie Dye kommer med de vanlige, ikoniske læder overlejringer markeret i hvid, mens der under dem og på skoens mudguard forekommer et flerfarvet Tie Dye mønster, som er prydet af regnbuens farver. Et lille swoosh-logo i en blå nuance findes på skoens inder- og yderside, ligesom den også fremtræder på den hvide mesh-pløs. 

Mellemsålen fremstår i hvid, mens Tie Dye-temaet fortsætter ned i den halvgennemsigtige ydersål, hvor Tie Dye-mønstre er tilføjet under skoen, så der står henholdsvis ”PEACE” under den ene og ”LOVE” under den anden. Med ydersålen, som har fået et forbedret greb, er denne sko perfekt til golfbanen, men med sit Tie-Dye design er den også ideel til de solrige dage i byen.

Nike Air Max 97 Golf Tie Dye udkommer den 3. august. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.