Releases
Air Max 97 Grå fløjl

Release Dato: 4. marts 2021
Pris: 1.549 DKK
Produktkode: DA8857-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Den nok mest populære serie af sneakers fra Nike er deres Air Max-serie. Det er dog meget forskelligt, hvilken model man bedst kan lide. Det står dog ret klart, at spørgsmålet står imellem 1’eren og 97’eren. I den seneste tid, er det dog 97’eren, der ser ud til at løbe med prisen grundet skoens simple og strømlinede design, samt skoens behagelige komfort. Oprindeligt var skoens design inspireret af de japanske lyntog, hvor det bølgede design imiterede togenes form. Nu kan vi så igen se frem til endnu et release, og dette års første release, der har fået navnet Nike Air Max 97 EOI.

Den nye Air Max 97 ser i første omgang ud til, at være en helt simpel version af den klassiske model. Den er blevet udstyret med en overdel, der er lavet i en kombination af mesh, suede og læder, hvor alle elementerne er farvet i den samme grå farve. Forskelligheden i materialerne gør dog, at farven ser forskellig ud. Læderet bruges på skoens mudguard beskytter skoens overdel, hvor suede bruges lige over læderet og meshet bruges på skoens baggrund. Som vi kender det, er der også brugt reflekspaneler på skoens overdel.

Selvom skoen er simpel og grå, så har Nike alligevel fundet plads til nogle enkelte farver, som kan findes på den store, synlige Air. Her har man nemlig farvet det gennemsigtige materiale i et regnbuefarvet mønster. Farverne suppleres af en rød strop på skoens tunge, der fremstår tydeligt på den neutrale overdel.

Nike Air Max 97 EOI udkommer den 4. marts på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. På vores Release Kalender kan du følge med i eventuelle ændringer på denne nye 97’er, eller holde dig opdateret med andre kommende releases. Du kan også hoppe over og følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig alle de seneste nyheder og rygter fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.