Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 19. november 2018
Pris: 1.500 DKK
Produktkode: 312834-008

Air Max 97 vender tilbage i en helt særlig ny ”Branded”-udgave d. 19. november. Få al info her.

Intet kan stoppe Air Max 97, der sidste år gjorde kæmpe comeback i forbindelse med dens 20-års jubilæum med en masse både nye og gamle udgivelser. De færreste havde regnet med, at modellen ville få lov at fylde lige så meget i år, men Air Max 97-ræset er blot fortsat. De seneste måneder har Nike især eksperimenteret med nye versioner af den klassiske model. Endnu et eksempel på det er den nye Air Max 97 Branded.

Modellen er magen til den originale Air Max 97, men er udstyret med nye, interessante detaljer. Det er især tydeligt at Nike har ladet sig influere af tidens logo-trend – Swoosh-logoet på siden af overdelen er eksempelvis udskiftet med ”NIKE”-branding, mens hælen og vristen er udstyret med ”AIR MAX”-branded tape.

Det markante nye design er kombineret med en simpel colorway bestående af sort, hvid og rød, hvilket skaber en god balance og gør skoen ikke bliver alt for højrøstet. Alt i alt er det dermed lykkedes Nike at skabe en fed ny udgave af Air Max 97, der er oplagt til dig, der er fan af silhuetten, men gerne vil have en unik udgave, som man ikke ser hver dag.

Nike Air Max Branded ”Black/White” udkommer hos udvalgte forhandlere d. 19. november. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

REZET STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Rezet Store

43EINHALB
Tidspunkt: 09.00

Gå til 43Einhalb

SNEAKER BAAS
Tidspunkt: 09:00

Gå til Sneaker Baas

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 09:00

Gå til Sneakersnstuff

AFEW STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til AFEW Store

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.