Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Vi har fået chancen for at se nærmere på Air Max 97 Essential ”Black/Blue Force”.

Har du hørt det seneste afsnit af vores podcast, ved du allerede, at vi har været så heldige at få fingrene i den splinternye Air Max 97 Essential ”Black/Blue Force”, som er en JD Exclusive – dvs. den kan kun fås hos JD Sports.

Spækket med detaljer

Modellen kommer med et kompromisløst design, der tager afsæt i en simpel kombination af sorte og grå nuancer. Dertil kommer en håndfuld fede detaljer, så som 3M-reflekser på overdelen og blå kontraster på siden, hælen og ydersålen.

Populær sommersko

Air Max 97 har været uhyre populær på det seneste takket være dens tidløse design, og den er landet i en lang række forskellige udgaver, siden den gjorde sit famøse comeback i 2017.

Kan kun købes hos én forhandler

Er du på udkig efter et simpelt par, du kan bruge hver dag, men som man ikke ser hver dag, er denne Essential ”Black/Blue Force” oplagt – som sagt kan den nemlig kun købes hos JD Sports.

Den er lige nu på lager i en række størrelser, som du kan købe med fri fragt – find direkte link nedenfor, og husk at følge os på Facebook og Instagram for flere sneaker-nyheder, -inspiration og mere.

KØB SNEAKEREN HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.