Releases

Release Dato: 26. september 2019
Pris: 1.450 DKK
Produktkode: CK5669-400

En farverig og munter ny udgave af den klassiske Air Max 95 har set dagens lys – ”Pshychic Blue” udkommer i begrænset antal den 26. September.

Skoens overdel kombinerer kanvas i forskellige farver med denim og sikrer et super friskt udtryk, der sender tankerne tilbage på de glade 90’ere, hvor Air Max 95-modellen oprindeligt blev bragt til verden. Udtrykket forstærkes af sol- og hjerte-smykker på skoens pløs og en næsten idyllisk gum-ydersål. Det glade og nostalgiske design fuldendes af en rød Air-boble, der refererer til den originale Air Max 1 OG fra 1987.

Nike Air Max 95 ”Pshycic Blue” er et såkaldt ”Special Project” og udkommer således kun i begrænset antal og hos udvalgte forhandlere. Derfor skal du være vågen, hvis du vil have fat i et par.

Modellen udkommer den 26. september. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere Air Max-nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med de seneste og vigtigste sneaker-nyheder.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.