Nike
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Den ikoniske Air Max-model er blevet klædt i safari-print, 3M-reflekser og “Kiss My Airs”-branding i anledning af årets Air Max Day.

Traditionen tro fejrer Nike den årlige Air Max Day med en række stærke Air Max-releases. Eksempelvis har de allerede relanceret CLOT’s Air Max 1 “Kiss of Death” og udgivet den nye Air VaporMax Evo, der hylder otte fremtrædende Air Max-modeller gennem tiden. Nu gør deres “Kiss My Airs”-slogan fra 2017 også comeback – blandt andet på denne nye Air Max 95, som vi har taget et nærmere kig på. 

Inspireret af Air Max 95 OG

Air Max 95 “Kiss My Airs” kombinerer en række af de mest elskede design-detaljer fra Nike – blandt andet den iøjnefaldende “Neon”-gul og et gråtonet gradient-design, som er hentet direkte fra den originale Air Max 95, men her i en tilpasset form. 

Få opmærksomhed

Derudover er overdelen også klædt i “Safari”-print fra den højtydende Air Safari-model fra 1987, som siden har prydet en række Nike-sneakers. Dertil kommer 3M-paneler ved hælen, der skinner i mørke, og sammen med den gule “Neon”-farve sikrer opmærksomhed.

Kiss My Airs

Sidst, men ikke mindst, rocker skoen Nikes drillende “Kiss My Airs”-slogan, der debuterede i 2017 i anledning af Air Max 1’s 30-års jubilæum. Skoen har således en lang række referencer til Nikes Air-linje som helhed, der gør den et værdigt bud på én af årets fremtrædende Air Max Day-udgivelser. 

Udkommer snart

Nike Air Max 95 “Kiss My Airs” udkommer hos Nike i marts, men kun i begrænset antal. Du skal derfor ikke sidde på fingrene for længe, hvis du vil have fat i et par. Hold øje med vores Release Kalender for mere release-info og direkte links, og læs desuden om hvilke Air Max-ikoner, der er refereret til i designet på den nye Air VaporMax Evo, lige her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.