Releases

Release Dato: 10. maj 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CD7495-101

Air Max 95 blev for første gang udgivet i 1995. Nu, 24 år senere, løfter Nike sløret for endnu en colorway til deres ikoniske silo.

Ligesom modellens forgængere, er den inspireret af menneskekroppen, hvor snørebåndene symboliserer ribbenene og overdelen illustrerer muskelfibrene. Silhuettens top udstråler både grå, hvide og grønne nuancer og består af ruskind og mesh i høj kvalitet, der sikrer en slidstærk og åndbar sko til hvilket som helst vejr. Nikes ikoniske Swoosh logo ses på sneakerens ydersider, der i helhed skaber det distinkte udseende, som Air Max 95’eren er kendt for.

Sålen er sort med mint grønne Air Max-bobler, der matcher overdelens snøresystem. Dertil består underdelen af tre eksponerede Air-enheder, der giver skoen den ekstraordinære komfort, som silhuetten er kendt for.

Hvis du ønsker at anskaffe dig et eksemplar af Nike Air Max 95 ”Fresh Mint”, handler det om at sidde klar på skoens udgivelsesdato, den 10 maj. Forhandlerne finder du nedenfor.

Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Derudover kan du følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.