Releases

Release Dato: 18. juni 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CZ9723-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Én af de mest højtyndede silhuetter i Nikes Air Max-portefølje, Air Max 95, har i år 25-års jubilæum. Det skal selvfølgelig ikke gå ubemærket hen, og for at markere 25-året er Nike nu aktuel med en ny safari-inspireret udgave, der er perfekt til de kommende sommermåneder.

Air Max 95 Era “Forest Green” har en cremehvid base, der både strækker sig over skoens sål og overdel. Denne er tilført orange og grønne kontraster i form af sockliner snørebåndsholdere. Dertil kommer grønne og zebra-stribede paneler på siderne, der sikrer et vildt, men elegant præg. 

Nike Air Max 95 Era “Forest Green” melder sommerens officielle ankomst med et release den 1. juni. Efterspørgslen på Air Max 95 er steget stille, men sikkert den senere tid, så vi forventer, at denne kommer til at ryge hurtigt. Sid klar ved forhandlerne listet nedenfor og følg os på Facebook for eventuelle opdateringer. Husk desuden at hoppe forbi vores Release Kalender for flere sommernyheder fra Nike.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.