Releases

Release Dato: 19. februar 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CT7435-901

Black History Month er en gammel amerikansk tradition, som hylder afroamerikanere, deres historie og kultur. I forbindelse med Black History Month i 2020, har Nike designet et par Nike Air Force 1 og et par Nike Air Max 95, der hylder netop dette.

Nike Air Max 95 ”Black History Month” udkommer i den klassiske bølgede stil, der kendetegner 95’eren. De bølgede paneler er farvet i mange forskellige farver og lavet i forskellige materiale, som variere imellem canvas, mesh og syntetisk stof. Skoens design skal forestille afrikanske stammemønstre, samtidig med at det skaber klare associationer 90’ernes farverige mode. Skoens tunge er farvet sort, og det klassiske Air Max-logo er blevet erstattet af black history months BHM-logo, som også kan findes på indersålen.

I modsætning til 95’eren klassiske spejlvendte design, er den nye Nike Air Max 95 ”Black History Month” designet så højre sko og venstre sko ligner hinanden. Den eneste forskel på højre og venstre er skoens hæl. Hælen på højre sko er blå, og hælen på venstre sko er rød. Yderligere er der på skoens hæl og tå tilføjet paneler af gennemsigtig tear-away plastik. I skoens æske medfølger der yderligere to flaps, der kan sættes fast på skoens snørrebånd, samt en sharpie-pen så man kan give skoens sit eget unikke look.

Nike Air Max 95 ”Black History Month” udkommer den. 19. februar på Nike SNKRS, sammen med Nike Air Force 1 Black History Month. For mere information om de to kommende releases og andre, tjek vores Release Kalender. Husk også at følge Sneakerworld på både Facebook og Instagram, hvor du kan holde dig opdateret med de nyeste rygter, tilbud og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.