Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 29. august 2019
Pris: 1.149 DKK
Produktkode: CD0917-600

Nikes legendariske ”Viotech”-colorway, der er kendt fra en eksklusiv udgave af SB Dunk Low, rammer igen Air Max 90. Denne gang med ny ’color blocking’, der dog er lige så iøjnefaldende som det er tilfældet på dens forgænger.

Skoen kommer med nuancer fra hele regnbuen på overdelen såvel som sålen: blandt andet en lilla ’toebox’, blå ’mudguard’, gult Air Max-logo og mere. Alle paneler på overdelen er udarbejdet i ruskind, hvilket tilfører skoen et luksuriøst præg, der igen understreges af et mærke på pløsen i sort læder.

Nike Air Max 90 ”Viotech 2.0” udkommer hos udvalgte forhandlere den 29. August. Find direkte link til forhandlerne nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder fra Nike. Husk desuden at lytte til det nyeste afsnit af vores podcast, Sneakerworld Podcast, via Spotify eller Spreaker.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.