Nike
Air Max Terrascape
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram
Reklame for: Nike

Den nye “Terrascape” version af den klassiske Air Max 90 silhuet er som bygget til at kunne begå sig både i storbyens høje tempo og naturens dybe ro. Vi har taget et nærmere kig på den nye Nike silhuet.

Vi skal ikke meget længere tilbage end til midten af marts 2022, da de første Air Max 90 “Terrascape” silhuetter udkom for første gang. Her så vi nærmere på “Sail” versionen, der har de samme karaktertræk som denne nye “Rattan” version.

rattan air max 90
Slidstærk sneaker

Ligesom forgængeren har man også denne gang udskiftet den sædvanlige læderoverdel men en gennemsigtig nylon base, som sørger for ekstra slidstyrke til skoen. Hertil smyger et lag af ruskind sig omkring sneakerens mudguard, inden designet fortsætter ned i den gennemsigtige “Cup-sole”, der omkranser den nye “Crater” mellemsål fremstillet af genanvendt affald og overskudsmateriale fra fremstillingsprocessen – også kaldet “Nike Grind” materiale.

Markant Swoosh branding

På både inder- og yderside af Air Max 90 Terrascape finder man to store Nike Swoosh logoer, som strækker sig omkring hælen og munder ud i en praktisk hælstrop. På toppen af overdelen afrundes designet med en overdimensioneret tunge med yderligere Nike branding.

Terrascape Air Max 90
Fås i flere versioner nu

Uanset om du søger et par sneakers til storbyens betonunderlag eller naturens uforudsigelige underlag, så er Nike Air Max 90 Terrascape et oplagt valg. Den fås nu i en række forskellige farver, både til herrer og damer, hos Nike Store. Se flere af dem nedenfor. Husk at du finder flere Nike sneakers i vores store Release Kalender, som opdateres flere gange dagligt.


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Find flere populære sneakers her.

Find vores oversigt over brands og sneaker modeller her.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.