Nike
air max terrascape
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram
Reklame for: Nike

Det er efterhånden mere end 6 måneder siden, at vi første gang stiftede bekendtskab med den OFF-WHITE inspirerede Nike Air Max 90 Terrascape – og nu er den endelig tilgængelig!

Det siges, at den, der venter på noget godt, venter aldrig for længe. Men vi synes nu alligevel, at ventetiden for den nye Terrascape kollektion var ved at tage overhånd. Heldigvis har Nike lyttet til vores bønner, og sneakeren er nu endelig tilgængelig – og ikke bare i én farve, men hele fire forskellige farver til mænd, samt to farver til kvinder.

terrascape sneakers
Sender tankerne mode OFF-WHITE samarbejdet

Fællestrækket for alle parrene er den tynde nylon overdel med et tilhørende gittermønster, samt den semi-transparente mellemsål, som sender tanker mod den efterhånden ikoniske OFF-WHITE x Nike Air Max 90. Dertil kommer et markant Swoosh-logo både på inder- og ydersiden af sneakeren, som fortsætter op i en hælstrop i samme farve som Nike logoet. Slutteligt rundes designet af med en bæredygtig, vaffelmønstret ydersål lavet i Nike Grind materiale, som er genanvendt affald og overskudsmateriale fra deres skoproduktion.

air max 90 off white
Hvor kan man købe Air Max 90 Terrascape?

Nike Air Max 90 Terrascape udkommer lige akkurat tidsnok til, at vi går mod varmere tider her i forårsmånederne, hvorfor den er et oplagt valgt, hvis du endnu ikke har fundet de helt rigtige forårssneakers. Skoene kan købes til både mænd og kvinder hos Nike Store nu.

terrascape air max

Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Find flere populære sneakers her.

Find vores oversigt over brands og sneaker modeller her.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.