Releases
Air Max 90 Sulfur Beige Sand Orange

Release Dato: 10. oktober 2020
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: CQ7743-200
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

At søge inspiration fra militæret er på ingen måde et fremmed element i modeverdenen. Især Nike har længe haft et godt øje, hvor en af de mest populære militærinspirerede releases i nyere tid har været deres Country Camo-pack, der først så dagens lys tilbage i 2017. Den store kærlighed til militærets utilitytøj og -udstyr skyldes, at Nikes founder, Bill Bowerman, selv var en del af den amerikanske hær og kæmpede under anden verdenskrig. Som en udvidelse på den langvarende tradition giver Nike en klassiker, Air Max 90, en militærinspireret make over i tre colorways, i den nye ’Surplus-pack’.

En af de tre sneakers i den nye kollektion, er Nike Air Max 90 Surplus Desert Camo. Måden hvorpå netop denne colorway skiller sig ud blandt de tre andre, er dens lyse sandfarver, hvor de to andre colorways er henholdsvis sorte og khakigrønne. Selvom, at skoen skiller sig ud, så betyder det ikke, at den er grim, tværtimod. Ligesom de andre tre sneakers i den nye ’Surplus-pack’, så er hele skoens overdel lavet i cordura, der er et slidstærkt og bæredygtigt tekstil, som bruges til forskelligt outdoor- og militærtøj. Materialet holder til en hel del, er vandtæt og kan have en termolignende effekt, så du aldrig vil komme til at fryse dine fødder. Dertil er skoens snørebånd også lavet i et slidstærkt nylontekstil, som for eksempel bruges på militær-  og vandrestævler. Dermed skal man aldrig gå med frygten, at ens snørebånd går i stykker eller flosser, når man bevæger sig rundt udendørs.

I den nye serie af sko, har alle sneakers også fået en distinkt feature langs syningen mellem skoens tå og toe guard. På denne sandfarvede model er dette panel helt orange. Den næsten alarmfarvede orange går også igen på logoet i skoens indersål. Derudover er tungelogoet også blevet erstattet af et sandfarvet patch, hvorpå der står den nye skoseries navn, ”90 SURPLUS”.

Den nye Nike Air Max 90 Surplus Desert Camo udkommer den 10. oktober på Nikes egen hjemmeside og hos en række forhandlere, sammen med den sorte colorway og den khakigrønne colorway. Så hvis du er på udkig efter den perfekte sko til efteråret og vinteren, så kan du holde dig opdateret og finde de to andre colorways på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi giver dig en masse spændende sneakerrelateret content.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.