Releases
Air Max 90 Surplus Sorte Røde

Release Dato: 10. oktober 2020
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: CQ7743-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Air Max 90’eren holder i år sit 30-års jubilæum og dette fejrer Nike på den eneste måde de kan og skal, nemlig ved at release nye og gamle versioner af den ikoniske sneaker. Derfor undrer det heller ikke mange, at de nu kan se frem til endnu en 90’er, der denne gang udkommer i en jeæt sort version og har fået navnet Nike Air Max 90 Surplus Black.

Grunden til, at skoen skaber tydelige associationer til den militære verden, skyldes hovedsageligt dens utility udseende, hvor både materialer og farver gør skoen til den perfekte efterårs- og vintersko fra Nike. Hele skoens overdel er lavet i sorte tekstiler, hvor det tekstil der hovedsageligt anvendes er cordura. Cordura er et slidstærkt og bæredygtigt tekstil, der ofte består som en kombination af andre tekstiler, heriblandt nylon, bomuld og naturfibre, hvorfor det ofte ses som et overskuds tekstil, ergo skoens navn. Udover at være slidstærkt og bæredygtigt, så er cordura, i den rigtige kombination af tekstiler, også vandtæt, hvilket den nye Air Max 90’er selvfølgelig også er.

Udover den sorte overdel, så er også lavet røde swooshes på skoens tåpanel. Den røde farve bruges også på logoet på skoens indersål. Dertil går den sorte farve også igen på skoens midter- og ydersål, samt den synlige Air-endhed.

Hvis du står i en situation, hvor du mangler den perfekte sko til efteråret og vinteren, så er den nye Nike Air Max 90 Surplus Black uden tvivl det helt rigtige valg. Hvis du ikke er vild med farven, så udkommer skoen også i en sandfarvet colorway. Skoene udkommer den 10. oktober på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan læse mere om de andre colorways eller finde andre kommende releases på vores altid opdaterede Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.