Nike
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Modellen er et nyt twist på Atmos’ legendariske Air Max 90 “Duck Camo”, der er én af de mest eftertragtede Air Max 90-udgaver nogensinde.

Årets Air Max Day nærmer sig med hastige skridt. Selvom Nike i år holder kortene tæt til kroppen vedrørende hvilke sneakers, der udkommer, er det netop kommet frem, at et nyt take på ét af de helt store Air Max-ikoner, Air Max 90 “Duck Camo”, er på vej.

Skabt i samarbejde med Atmos

“Duck Camo” blev oprindeligt udgivet tilbage i 2013 i et samarbejde med Atmos, der står bag flere eftertragtede Air Max-release – herunder Air Max 1 Atmos Elephant og “Animal Pack”. Skoen havde et karismatisk og tiltalende camo-mønster, der harmonerer sublimt med Air Max 90’ design, hvilket har gjort den til en udødelig klassiker inden for sneakers.

 

Tro mod sin forgænger

Den nye “Reverse Duck Camo” kommer med samme camo-print og kun enkelte justeringer – mest tydeligt er den markante “Infrared”-farve skiftet ud med en mere rolig, orange, der fungerer mindst lige så godt med de grønne og brune camo-farver. Dermed er den tro mod sin forgænger samtidig med at den tilbyder noget nyt.

Release-info

Air Max 90 “Reverse Duck Camo” siges at udkomme på årets Air Max Day, d. 26. Marts, men kun i begrænset antal, så du skal være hurtig, hvis du vil have fat i et par. Hold øje med vores Release Kalender, så holder vi dig opdateret med forhandler-info, når vi ved mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.