Releases

Release Dato: 6. december 2019
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: CT3449-600

Det er snart 30 år siden, at det første par Nike Air Max så dagens lys. Ikke desto mindre har den karakteristiske silhuet med den synlige Air-enhed i løbet af kort tid opnået ikonstatus. Ikke kun blandt løbere, også i gadebilledet. Men traditioner er til for at blive brudt.

Således lancerer den amerikanske sneakergigant nu en premium-udgave af den populære sko, der kommer eksklusivt til kvinder. Air Max 90 PRM Platinum Crimson/Bright Purple hedder skoen, der med sit legesyge og farverige udtryk tager den ellers genkendelige model til helt nye højder.

I et mix af læder og ruskind er overdelen holdt i pink, lilla og ferskenfarvede nuancer. En farvepalette, der skriger candy crush, og som er lige til at sætte tænderne i. Yderligere er skoen udstyret med farvede snørehuller, der blandt andet er udformet som kvadrater og stjerner.

Brandingen kommer i form af et pinkfarvet og letskjult Swoosh-logo på inder- og yderside samt et limegrønt Swoosh-logo, der er fastgjort på de flade snørebånd.

Som afrunding er skoen udstyret med en neonrød Air Max-sål, der ligesom sine forgængere rummer den karakteristiske Air Max-enhed.

Nike Air Max 90 PRM Platinum Crimson/Bright Purple udkommer hos udvalgte forhandlere den 6. december. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere Air Max-releases.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.