Releases

Release Dato: 16. juni 2020
Pris: 1.150 DKK
Produktkode: CW4039-800
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Fra at have været en enkeltstående og mere eksklusiv sneaker, der først droppede tilbage i 2013, har Duck Camo-colorwayen siden sit re-release i en ny colorway på Air Max Day 2020, er gået til at blive allemandseje, med releases af tre nye colorways i alt. Først var det er ’Reverse Duck Camo’, så så vi en ’Green Duck Camo’, og nu kan vi så se frem til en ny orange colorway, Nike Air Max 90 Orange Duck Camo.

Den nye colorway minder mest af alt om den oprindelige colorway, hvor den røde mesh ved skoens hæl og ligning, samt liningen, og på skoens tå, her er farvet orange. Dertil er skoens ydersål også fået samme farvebehandling. Dertil er den synlige air også farvet orange. Air-lommen er dertil indkapslet i et sort midterpanel af skoens hvide midtsål, ligesom på den oprindelige colorway, fra 2013. Skoens heel tab, swoosh-logo og eyestays er også farvet sorte, og springer tydeligt frem, på skoens Duck Camo-paneler.

Endnu en gang viser Nike at den ikoniske Nike Air Max 90 Duck Camo, kan håndtere en lang række af forskellige farver, hvor den nye, orange colorway er et af de flotteste eksemplarer her på.

Nike Air Max 90 Orange Duck Camo udkommer den 16. juni hos Nike SNEAKRS, samt hos udvalgte forhandlere. Ved at hoppe over på vores Release Kalender, kan du holde dig opdateret med andre kommende releases, eller du kan følge Sneakerworld på både Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de bedste tilbud, nyheder og mest interessante rygter fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

AFEW STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Afew Store

BSTN STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.