Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 16. marts 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CD0920-600

Efter at have været en tur på månen i 2014, er Nikes ikoniske Air Max 90 igen klar til at nå nye højder – denne gang har den kurs mod Mars med den nye ”Mars Landing” udgivelse.

Nike Air Max 90 ”Mars Landing” kommer, ligesom “Moon Landing” fra 2014, med en grafisk og syningsløs overdel, der denne gang er inspireret af Mars med røde og orange nuancer.

Sålen er holdt i sort med ’splatter-grafik’, mens hælen, ydersålen og pløsen er udstyret med sølvfarvede paneler, der, ligesom resten af overdelen, lyser i mørke. Til sammen sikrer det et unikt og iøjnefaldende udtryk, der straks giver associationer til Mars og rumfart.

Nike Air Max 90 ”Mars Landing” lander den 16. marts, men kun i begrænset antal, og den forventes at ryge hurtigt. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

REZET STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Rezet Store

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

AFEW STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til AFEW Store

SOLEBOX
Tidspunkt: 09:00

Gå til Solebox

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.