Releases

Release Dato: 26. marts 2020
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: CQ6639-001

Nike har allerede løftet sløret for Nike Air Max 97 ”Olympic Rings” Pack, der hylder De Olympiske Lege i Tokyo, som er lige rundt om hjørnet. Den ikoniske Air Max 90 skal dog også være en del af hyldesten til den store sportsbegivenhed, så nu har Nike valgt at lancere en ”Medal Pack”, som blandt andet indeholder Nike Air Max 90 Liquid Metal Silver, en sko dækket af sølvfarve.

Med den klassiske Air Max 90-form kommer denne sneaker med en overdel klædt i metallisk sølv. Overdelen består af de sædvanlige læder- og meshmaterialer, som giver skoen en behagelig komfort. Alle de ikoniske detaljer som Air Max-branding og swoosh på siden samt Nike-branding på hælen er holdt ved lige, og til trods for den spektakulære farve fastholder skoen altså sit klassiske design.

Mellemsålen er holdt i lysegrå, og holder det traditionelle look med sin synlige Air-unit. Denne Air-enhed tilføjer ekstra komfort til skoen, så hvis du vil have en behagelig sko, som også får folk til at vende sig efter dig på gaden, så er denne sko et godt bud.

Nike Air Max 90 Liquid Metal Silver udkommer den 26. marts. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.