Releases

Release Dato: 26. marts 2020
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: CQ6639-700

De Olympiske Lege i Tokyo står for døren, og i den forbindelse lancerer Nike en række forskellige sneakers, som hylder verdens største sportsbegivenhed. Tidligere i år løftede det amerikanske brand sløret for sin Air Max 97 Metallic Gold, og nu kommer der så en helt ny ”Medal Pack”. En af skoene, som er en del af denne ”Pack”, er Nike Air Max 90 Liquid Metal Gold, der ligesom 97’eren er dækket af guldfarve.

Udover farven er der imidlertid ikke lavet noget om ved den klassiske Air Max 90-silhuet, som Tinker Hatfield designede for første gang for 30 år siden. Overdelen består af læder og mesh, og både snørebånd, pløs, det klassiske swoosh på siden, ja faktisk hele skoen er dækket af en metallisk guldfarve, som virkelig springer i øjnene.

Også mellem- og ydersål er dækket af guldfarve, og det eneste, som ikke er holdt i guld, er den synlige, transparente Air-enhed, som er kendetegnende for den ikoniske model. Så hvis du vil stå øverst på podiet til sommerens OL, så er det Nike Air Max 90 Liquid Metal Gold, du skal have fat i.

Nike Air Max 90 Liquid Metal Gold udkommer den 26. marts. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.