Releases

Release Dato: 26. marts 2020
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: CQ6639-600

Den populære Air Max 90-model har fået sig en helt ny farvekombination. Den nye ”Medal Pack”, som består af tre sneakers, hylder De Olympiske Lege, som afholdes i Tokyo til sommer. En del af denne ”Medal Pack” er Nike Air Max 90 Liquid Metal Bronze, som er en hyldest til tredjepladsen ved OL.

Overdelen kommer i de sædvanlige materialer med mesh og læder, og de klassiske detaljer som branding på hælen og swoosh-logo på siden er bibeholdt. Den metalliske bronzefarve pryder og dækker hele skoens overdel og efterlader skoen med et iøjnefaldende og dristigt look.

Mellemsålen er beigefarvet med rødlige nuancer, og den matcher ydersålen. Den synlige, transparente Air-unit, som giver komfort, afslutter mellemsålen og gør dig klar til OL i Tokyo.

Nike Air Max 90 Liquid Metal Bronze udkommer den 26. marts. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.