Releases

Release Dato: 14. april 2020
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: CQ2559-100

Man må sige, at Nike ikke lader det gå ubemærket hen, at deres ikoniske Air Max 90 i år har 30-års jubilæum. I år er der allerede kommet adskillige forskellige colorways af den klassiske sneaker, og det amerikanske brand bliver ved med at lancere nye. Nu har Nike så løftet sløret for en af de mest iøjnefaldende versioner i dette årti i form af Nike WMNS Air Max 90 LX Laser Fuchsia, som kommer eksklusivt til kvinder.

Sneakeren er holdt i en klar hvid farve langs snuden og hælen, mens paneler på snuden, siderne og hele vejen om langs hælen kommer med et farvestrålende iriserende design, der skifter farve i lyset og giver en drømmende regnbueeffekt. De vanlige gummidetaljer langs snøresystemet er holdt i lyserød, hvilket går igen på panelet på hælen, som også indeholder det traditionelle ”Nike Air”-logo i sort. Swoosh-logoet på siden kommer i en limegrøn farve med et iriserende look. Den limegrønne farve går igen ved logoet på pløsen, som også er blevet opdateret. Det er nemlig blevet erstattet med en marguerit med et rødt hoved og sorte blade, hvori der er tilføjet en smiley med et swoosh som smil. Samme logo finder du i skoens indersål, som har samme lyserøde farve som overdelens detaljer. Foringen ved anklen er prydet med et dristigt leopard-mønster, som giver skoen et ekstra attraktivt look.

Mellemsålen er holdt i hvid, som brydes af den lyserøde farve fra overdelen, der omkranser den synlige, transparente Air-enhed. Afslutningsvis er den lyserøde og limegrønne ydersål med en glitrende effekt med til at give skoen et eksklusivt og iøjnefaldende design.

Nike WMNS Air Max 90 LX Laser Fuchsia udkommer den 14. april 2020. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.