Nike
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Marts måned står i den ikoniske Air Max-series tegn, og i år hylder Nike dens lange historie – blandt andet med denne Air Max 90 “EOI”.

Vi nærmer os d. 26. marts, og som altid er det ensbetydende med en lang række opsigtsvækkende Air Max-sneakerudgivelser fra Nike. I år har vi allerede sagt hej til den nye Air VaporMax Evo-model, en ny “Kiss My Airs”-udgave af Air Max 95 og blevet forkælet med relanceringen af den legendariske CLOT x Nike Air Max 1 “Kiss of Death”. Nike holder ingen pauser, og nu kan vi desuden give dig et nærmere kig på den nye Air Max 90 “Evolution of Icons”, som vi har været så heldige at få fingrene i. 

Ikoniske Air Max-colorways

Air Max 90 “Evolution of Icons” er en del af “Evolution of Icons” Pack, der består af en række prominente Air Max-modeller (herunder en Air Max 1), og som lader sig inspirere af nogle af de mest ikoniske Air Max-colorways. Det kommer til udtryk ved, at den nye Air Max 90 er klædt i en håndfuld forskellige farver, og den første man lægger mærke til er formentlig den iøjnefaldende røde tone på sålen, som er lånt fra den originale AIr Max 90 “Infrared”. Den går i øvrigt igen ved skoens snude, hvor der er tilføjet et mini-Swoosh som kontrast til den grå overdel i ruskind og mesh. 

Hylder Air Max’ farverige historie

Det store Swoosh-logo på siden, som er holdt i langhåret ruskind, er udarbejdet i turkisblå, hvilket kan ses som en reference til den højtyndende Air Max 93 “Dusty Cactus”. Derudover er skoen tilført lace stays i henholdsvis neongul og navyblå og en hælkappe i grøn med gul Nike Air-branding. Som en sidste detalje er skoen tilført et mærke på pløsen med alle regnbuens farver for at hylde Air Max-seriens farverige historie.

God kvalitet

Der er ingen tvivl om, at det er de mange farver, der ved første syn kendetegner nye Air Max 90 Evolution of Icons. Det der virkelig gør skoens tiltalende er imidlertid den høje kvalitet, som blandt andet kommer til udtryk med skoens ruskindspaneler  og måden overdelen er udarbejdet og sat sammen. Det sikrer dig en sko, der kan holde til slid og til at være en del af din faste rotation uden du behøver at være bekymret for, om de holder sammen.

Revet væk

Nike Air Max 90 “Evolution of Icons” er allerede revet væk fra Nikes webshop, men heldigvis har de stadig et stort udvalg af andre Nike Air Max 90-udgivelser. Hold eksempelvis øje i vores Release Kalender med den nye Air Max 90 Re-Craft “Kiss My Airs”, der udkommer d. 22. marts, eller Air Max 90 “Bacon” som vender tilbage på Air Max Day. 


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.