Releases
Nike Air Max 90 "Be True" release dato danmark CJ5482-100

Release Dato: 29. juni 2019
Pris: 1.150 DKK
Produktkode: CJ5482-100

Hovedrollen i dette års Nike ”Be True” kollektion, der markerer og støtter LGTBQ-samfundet rettigheder, lander den 29. juni. Få al info om den nye Air Max 90 ”Be True” her.

Det er efterhånden blevet en fast tradition, at Nikes viser deres støtte til LGTBQ med den særlige ”Be True”-kollektion, der udkommer hver juni, som er international Pride-måned. Nike har for vane at inkludere nogle af deres nyeste modeller i kollektionen, og i år er ingen undtagelse.

Foruden apparel med det farverige Pride-flag består kollektionen nemlig af det nyeste medlem af Air Max-familien, Air Max 720 og den nye løbemodel, Pegasus 35 Turbo.

”Be True” kollektionen består imidlertid også af to gamle klassikere – Tailwind og Air Max 90, som i den grad har stjålet al opmærksomhed.

Den nye Air Max 90 ”Be True” er nemlig udstyret med ikke bare et Swoosh-logo på siden men hele otte styks, der sidder i forlængelse af hinanden og markerer farverne i det førnævnte Pride-flag.

Foruden disse otte logoer er resten af skoen holdt i gråtoner men med forskellige kontrasterende detaljer i både rød, gul, blå, lilla og orange. Skoen har alt i alt et helt unikt design, der respekterer den originale Air Max 90 samtidig med, at den støtter en god sag.

Vil du have fingrene i et par? Se frem til, at Nike Air Max 90 ”Be True” udkommer den 29. juni. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere Nike-nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, inspiration og mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.