Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Et 30-års jubilæum går ikke ubemærket hen.

Sidste måned udkom, hvad mange mener var den sidste udgivelse fra Off-White og Nikes prominente ”The Ten”-samarbejde i form af to særdeles efterspurgte versioner af Nike Air Max 90. At det lige netop var den model, der fik lov at sætte et punktum på et af de mest omtalte og efterspurgte sneaker-samarbejder nogensinde er måske ingen tilfældighed.

Næste år har Nike Air Max 90 nemlig 30-års jubilæum, og meget tyder på, at Nike så småt begynder at lægge i kakkelovnen til et brag af en markering heraf.

Kendt model

Air Max 90 udkom oprindeligt i 1990 og er én af Air Max-seriens mest kendte modeller. Den minder på mange måder om den originale Air Max 1, men har et mere toneangivende udtryk med en mere markant Air-sål og en moderniseret overdel.

Hypede udgivelser

Modellen været udgangspunktet for nogle af de mest eftertragtede Air Max-udgivelser – herunder Hyperfuse ”Independence Day” Pack, Lunar ”Moon Landing” og et samarbejde KAWS, som dog alle har nogle år på bagen.

Efter at have ligget på is i en årrække tyder alt nu på, at Air Max 90 får lov at gøre massivt comeback næste år, og Nike er allerede godt i gang.

”Mars Landing” incoming

Foruden de to nylige Off-White-udgaver, har Nike en super hypet ”Mars Landing”-version på vej, og det er formentlig kun en forsmag på et år 2020 spækket med Air Max 90-’heat’.

Stay tuned

Hold øje med Sneakerworld for flere sneaker-nyheder og find de mest aktuelle udgivelser i vores Release Kalender nu. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

Billeder: Afew Store

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.