Releases

Release Dato: 11. april 2019
Pris: 1.549 DKK
Produktkode: AO2924-007

Blackout! Nike er endeligt klar til at lancere Air Max 720 i den famøse og populære ”Triple Black” udgave, og du kan få al info her.

Air Max 720 blev lanceret tidligere på året som dette års obligatoriske tilføjelse til Air Max-familien. Den har den største Air-enhed til dato og et retro-futuristisk udtryk inspireret af klassikeren Air Max 97.

Den første håndfuld udgivelser af Air Max 720 var inspireret af naturen og dens fænomener med det formål at skabe en masse opmærksomhed, men nu går Nike heldigvis tilbage til de mere klassiske colorways, som er lidt nemmere at style og gøre en reel del af garderoben.

Nike Air Max 720 ”Triple Black” lander den 11. april. Du kan finde direkte forhandlerlinks nedenfor og finde vores sneaker-nyheder i vores Release Kalender. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og u, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.