Releases

Release Dato: 28. februar 2019
Pris: 1.550 DKK
Produktkode: AO2924-800

Det nyeste skud på stammen i Nikes Air Max-serie, Air Max 720 er aktuel i en betagende ”Sunrise”-udgave. Få alle detaljerne her.

Som en del af årets Air Max Day har Nike skabt en splinterny Air Max-model. Den nye 720 er inspireret af den ikoniske Air Max 97, men med et futuristisk twist og innovativ teknologi.

Modellen er bygget op om en splinterny, markant Air-sål, der er den største til dato. Den giver ikke bare et unikt udseende, men også fremragende komfort.

Dertil kommer en interessant overdel der har referencer til flere gamle Air Max-udgivelser så som Air Max 97 og Air Max Plus. Der efterlades dog ingen tvivl om, at den repræsenterer et helt nyt design fra Nike med nye linjer og materiale-sammensætninger.

De første udgivelser af Air Max 720 er en hyldest til naturen, hvor denne er direkte inspireret af solopgang med et varmt, gradient-design, der både strækker sig sålen og overdelen. Sunrise har før været inspirationskilde for Air Max-udgivelser – herunder de førnævnte Air Max 97 og Air Max Plus, som begge var populære,

Se frem til, at Nike Air Max 720 ”Sunrise” udkommer d. 28. februar hos flere forhandlere. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.