Nike
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Med et nyligt release af den længe ventede Air Max 720 “Sunrise“, er Nike allerede klar til at udgive den næste spektakulære 720 silhuet.

De første Air Max 720 designs har alle en rød tråd i naturfænomener, hvilket denne Nike Air Max 720 “Deep Royal Blue“, også kaldet “Sea Forest“, har. Sneakeren kommer i blå og turkis-nuancer, der både strækker sig over den syntetiske overdel og Air-sålen, og som straks sender tanker mod en varm tropeø.

70% genanvendt affald

Udstyret med en rekordstor Air-enhed med et imponerende komfort-niveau, og bestående af 70% genanvendt affald, tilbyder Air Max 720 et unikt design og særpræget design, som uden tvivl deler vandene blandt folk. Men med populariteten ved de første releases in mente, så er vi overbeviste om, at modellen nok skal love op til titlen som Nikes obligatoriske “Air Max Day“ release i 2019.

Releaser i slut februar 2019

Nike Air Max 720 “Sea Forest“ er sat til at release hos en lang række forhandlere den 28. februar. Vi holder dig løbende opdateret med forhandlere og direkte links i vores store Release Kalender her. Skulle du være i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge Air Max 720 i, så kan vi anbefale dig at gå efter din vanlige Nike størrelse. Husk at du finder flere sneakernyheder på vores Facebook og Instagram.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.