Releases

Release Dato: 9. marts 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: AO2110-001

Med udgangspunkt i det nyeste skud på Air Max-stammen har Nike skabt en toneangivende ny sneaker ved navn Air Max 720 Saturn. Den får debut d. 9. marts i en underspillet, men ikke desto mindre hidsig, sort udgave.

Air Max 720 Saturn sidder på en splinterny Air-sål, som er den højeste til dato. Foruden et højt komfortniveau tilbyder den et futuristisk udtryk der sigter mod stjernerne. Overdelen, der er udarbejdet i læder, har et mellemhøjt snit med strap- og lynlås-detaljer, der giver associationer til de støvler, man bruger inden for motorsport.

Som om der ikke var fart på nok på den nye silhuet har Nike også prydet den med deres ikoniske Swoosh-logo på siden, som afrunder designet på sikker vis.

Er du på udkig efter en unik sneaker, der med garanti tiltrækker opmærksomhed, så vær klar den 9. Marts, hvor Air Max 720 Satrn får debut i denne ”Black” udgave. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.