Releases

Release Dato: 5. maj 2019
Pris: 1.549 DKK
Produktkode: AO2924-401

Årets obligatoriske tilføjelse til Air Max-familietræet, Air Max 720, viser nye takter i en ny, super ’clean’ ”Obsidian/Orange” udgave.

Modellen, der udkommer den 3. maj, er udstyret med en gul Air-sål der strækker sig fra hæl til år, og en syntetisk overdel i en mørk, blå nuance. Til trods for de larmende farvevalg har skoen faktisk et harmonisk og elegant udtryk, der viser en helt ny side af Nikes nyeste Air Max-sneaker.

Det gør den en oplagt sommer-sneaker til dig, der søger noget, der skiller sig ud på den helt rigtige måde, og som bærer dig sikkert gennem årstidens arrangementer.

Nike Air Max 720 ”Obsidian/Orange” udkommer som sagt den 5. maj hos en udvalgt antal forhandlere. Find direkte link til dem nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, inspiration og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.