Releases

Release Dato: 14. marts 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: AO2924-700

Årets helt store Air Max-nyhed, Air Max 720 rammer snart hylderne i endnu en naturinspireret udgave. ”Desert” udkommer d. 14. marts, og du kan få alle detaljerne her.

2017 markerede Air Max-linjens 30-års jubilæum, og det markerede Nike ved at udgive én af de mest interessant og banebrydende Air Max-sneakers i mange år – Vapormax. Modellen formåede at kaste nyt lys på linjen, og siden har en ny generation af opsigtsvækkende Air Max-modeller set dagens lys. Første model efter Vapormax var sidste års Air Max 270, der med sin rekordhøje Air-enhed var årets næstbedst sælgende sneaker i USA. Nu er efterfølgeren klar i form af den nye Air max 720, der igen sætter rekord – denne gang med den største Air-enhed nogensinde.

Air Max 720 er inspireret af klassisk Nike-design – særligt Air Max 97, men med et moderne og futuristisk twist. Sålen er én stor Air-enhed, der både sikrer et unikt udtryk og et højt komfortniveau, mens overdelen er baseret på bløde, uortodokse linjer, der gennemfører det futuristiske look.

Som antydet, bliver Air Max 720 indledningsvist sat i verden med en række udgaver inspireret af naturen og naturfænomener – herunder nordlys, fuldmåne og solnedgang.

”Desert” er det seneste eksempel med et design inspireret af ørkenen. Det kommer til udtryk på både overdelen og sålen, som begge er klædt i gyldne nuancer med kontrasterende detaljer i sort.

Nike Air Max 720 ”Desert” udkommer hos udvalgte forhandlere den 14. marts. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.