Releases

Release Dato: 28. februar 2019
Pris: 1.549 DKK
Produktkode: AO2924-400

Traditionen tro har Nike i år introduceret et splinternyt medlem til deres voksende Air Max-familie i forbindelse med Air Max Day, der løber af stablen i marts.

Den nye model har fået navnet Air Max 720 og er udstyret med en rekordstor Air-enhed, der både tilbyder et unikt design og et imponerende komfort-niveau. Air Max 720 er allerede offentliggjort i en lang række udgaver inspireret af naturen og dens skønhed, og nu har Nike løftet sløret for endnu én – ”Deep Royal Blue”.

Denne gang Air Max 720 er udstyret i blå og turkis-nuancer, der både strækker sig over den syntetiske overdel og Air-sålen. Det bidrager med et elegant og skrøbeligt præg, der harmonerer godt med Air Max 720’s maskuline design.

Fejr Air Max Day med manér og få fingrene i Nike Air Max 720 ”Deep Roya Blue”, når den udkommer den 28. februar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Mangler du inspiration, så kig forbi vores profil på Instagram eller Facebook.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.