Releases

Release Dato: 7. juni 2019
Pris: 1.549 DKK
Produktkode: AO2924-405

Nike Air Max 720 er større end nogensinde før, hvilket Nike understreger med offentliggørelsen af endnu en colorway til deres populære silo. Vi har samlet alle detaljerne nedenfor.

Overdelen består denne gang af mørkeblåt mesh med lyseblå og lilla nuancer. Her til ses Nikes ikoniske Swoosh logo på silhuettens ydersider sammen med Air Max-seriens enkelte og velkendte snøresystem. Komforten er helt i top med en matchende mellemsål, der er hele 33 mm. høj og dermed den største Air-enhed til dato.

Air Max 720 er kendt for at skille sig ud med dens innovative og futuristiske udtryk, og er ligeledes lavet af 70% genanvendeligt affald, som gør den til en af de mest miljøvenlige og unikke sneakers, som kan købes lige nu.

Af den grund handler det om at sidde klar på tasterne den 7. juni, hvis du ønsker at tilføje Air Max 720 ”Blue Void” til din sneaker samling. Find direkte links nedenfor, og husk at tjekke vores Release Kalender for flere kommende udgivelser. Husk også at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi altid sørger for, at holde dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.