Releases

Release Dato: 1. februar 2019
Pris: 1.549 DKK
Produktkode: AO2924-001

Air Max Day 2019 venter lige rundt om hjørnet, og i den forbindelse er Nike, traditionen tro, så småt begyndt at løfte sløret for de første udgivelser. Det står allerede klart, at dette års obligatoriske tilføjelse til Air Max-familien er den futuristisk udseende Air Max 720, og nu er det kommet frem, at modellen debuterer i en knivskarp ”Aurora Borealis” version.

Air Max 720 er udstyret med en helt ny, markant Air 720-sål, der er en videreudvikling af forrige års Air Vapormax, hvis sål udelukkende bestod af Air-enheder, og sidste års Air Max 270, som var kendetenget ved sin høje Air-enhed i hælen. Denne gang har denne Air-enhed fået lov at udfolde sig over hele sålen, som således udgøres af én stor Air-enhed, der strækker sig fra hæl til tå – 2 x 360 grader.

Vapormax og Air Max 270 er imidlertid ikke de eneste Air Max-modeller der symboliseres i den nye Air Max 720. Overdelen har tydelige paralleller til det retrofuturistiske ikon, Air Max 97. Eksempelvis er det genkendelige mini-Swoosh-logo at finde på siden, mens de bølgede linjer går igen, men med et vildere og endnu mere futuristisk look.

Overordnet er det, med Air Max 720, lykkedes Nike at skabe en ny Air Max-model, der fanger seriens DNA, men samtidig byder på noget helt nyt. I første omgang er modellen indpakket i en unik ”Aurora Borealis” udgave, der med sit skinnende materiale symboliserer det sjældne naturfænomen på betagende vis. En bedre debut er svær at forestille sig.

Nike Air Max 720 ”Aurora Borealis” udkommer hos Nike den 1. februar 2019. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.