Releases

Release Dato: 13. december 2019
Pris: 1.549 DKK
Produktkode: BV5841-001

Rumfart har altid været én af de helt store inspirationskilder inden for sneaker-design, og alene i år er det kommet til udtryk talrige gange – eksempelvis ved Nikes Mars-inspirerede udgave af Air Max 90 og adidas’ nye serie Ultra Boost 20’s skabt i samarbejde med den internationale rumstation, ISS. Nu er endnu en rumfarts-inspireret sneaker på vej – denne gang er det den innovative Air Max 720-model, der er blevet udstyret med materialer inspireret af rumdragter.

Air Max 720-modellen, der stadig er det nyeste skud på Air Max-stammen, er denne gang blevet tilført et skinnende, metallisk materiale på overdelen med quilt-syninger og et grid-mønster nedenunder, som ligner noget, der stammer fra NASA. Orange detaljer sikrer kontrast, mens den store Air-sål bibeholder skoens innovative udtryk.

Alt i alt har Nike Air Max 720-818 “Metallic Silver” et gennemført, tematisk design, der med det samme sender tankerne mod rummet, som man må konkludere forbliver et vigtigt tema inden for sneakers.

Skoen udkommer hos udvalgte forhandlere den 13. december. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere sneaker-nyheder fra Nike.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.