Releases

Release Dato: 13. februar 2020
Pris: 1.549 DKK
Produktkode: CI3871-001

Nike lancerede for nyligt en ny hybrid-model, som kombinerer designelementer fra Air Max 98 med elementer fra Air Max 720. Den nye model går under navnet Nike Air Max 720-818 og releaser snart i en matsort colorway.

Overdelen, som tager udgangspunkt i Air Max 98-modellen, er opbygget i nylon med synlige syninger, som påfører skoen en kviltet struktur. Skoens ’mudguard’, som er holdt i sort, er ligeledes et af elementerne, der er inspireret af Air Max 98-modellen, hvor der er tilføjet et gittermønster i en grå nuance. Swoosh-logoerne findes ved snuden og under førnævnte ’mudguard’, mens hælen prydes af 3M-reflekterende detaljer, som lyser op i mørke.

Mellemsålen består af en Air Max 720 sål-enhed, hvor MX-720-818 er printet på den bageste del af den transparente mellemsål, som er med til at afrunde hybrid-modellens futuristiske look.

Nike Air Max 720-818 Black udkommer den 13. februar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.