Releases

Release Dato: 24. juni 2020
Pris: 799 DKK
Produktkode: CK2947-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Sommeren er for alvor over os, og i vanlig stil betyder det nye modeller og styles fra alle de største sneaker brands – herunder Nike.

Ud af det blå har de lanceret en ny tilføjelse til deres højtelskede Air Max-familie. Den nye Nike Air Max 2X udkom den 24. juni og er indtil videre et “Womens Only” release.

Sneakeren byder på en overdel i perforeret mesh med tilhørende overlays – en sammensætning som skriger på sol og sommer. Kombinationen af forskellige materialer skaber en overdel med høj slidstyrke og ventilation, mens den simple farvesammensætning skaber et nedtonet, men iøjnefaldende look.

I sålen finder man en dobbeltstablet Air-stødabsorbering i hælen, der er inspireret af performance-løbesko. Dette giver en utrolig komfort, og gør alene sneakeren til det oplagte valg, når man leder efter skoene, som skal bæres igennem den danske sommer.

Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.