Popular / Releases

Release Dato: 3. juli 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: AO4971-002

Den ekstremt behagelige Nike Air Max 270 React har været rygtet i flere uger, men nu kender vi endelig den officielle releasedato.

Nike kombinerer React-skum, der er beregnet til langdistanceløbere, med den velkendte Air-teknologi i sålen på den nye Air Max 270 React, hvilket resulterer i en ualmindeligt komfortabel sneaker. Den første colorway af modellen er en reference til Bauhaus (ikke byggemarkedet, men en tysk højskole for design), som blev stiftet for 100 år siden. Den farverige colorblocking giver sneakeren et super interessant udseende, som vil give et friskt pust til ethvert sommeroutfit.

Nike Air Max 270 React “Bauhaus” releaser den 3. juli, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil have fat i et par. Du kan finde forhandlere nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i den nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de seneste nyheder og udgivelser fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.