Releases

Release Dato: 15. maj 2018
Pris: 1.400 DKK
Produktkode: AO1023-003

Er du på udkig efter en ny sneaker med en høj komfort og et super stilrent design, der er oplagt til sommeren, så er du meget vel havnet på den rigtige side. Nike nyeste udspil på Air Max fronten, Air Max 270 Flyknit, er nemlig på vej i denne ”Pure Platinum” udgave. Få alle detaljerne her.

Air Max 270 blev lanceret i forbindelse med årets Air Max Day og er det nyeste medlem af Nikes efterhånden omfattende familie af Air Max-sneakers. Den har ikke en komplet Air-sål ligesom sidste års VaporMax, men til gengæld er den udstyret med den største Air-enhed, der nogensinde er udviklet.

Air-enheden pryder hele sålen og er inspireret af de to klassiske Air Max-modeller, Air Max 93 og Air Max 180 som begge har en 180-graders Air-enhed der strækker sig henholdsvis rundt om og nedenom hælen. Den store Air-enhed betyder, at Air Max 270 giver et enormt komfortabelt og energifyldt afsæt i hvert skridt, og samtidig giver det den et helt unikt udseende.

Air Max 270 Flyknit er, som navnet antyder, en særlig Flyknit-udgave af 270, som har en lettere og mere fleksibel overdel. Udseendet er desuden ændret ved, at Swoosh-logoet er forstørret og flyttet ned på skoens snude. På skoens inderside finder man det specielle ”Air 270”-logo, som er specielt udviklet til modellen. Det fungerer især godt på denne nye, rene ”Pure Platinum”-udgave, som kombinerer en kølig hvid farve med sorte detaljer. Den er i vores øjne en genial sommer-sneaker.

Hvis du vil have fat i et par, kan du se frem til, at Nike Air Max 270 Flyknit ”Pure Platinum” udkommer d. 15. maj hos Nike. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.