Releases

Release Dato: 24. januar 2019
Pris: 1.449 DKK
Produktkode: Ukendt

Nike SP (Special Projects) fortsætter ufortrødent deres ISPA-program, der debuterede i december med udgivelsen af React Element Mid, og er denne gang klar med en markant ny udgave af Air Max 270.

ISPA, der står for Improve, Scavenge, Protect, Adapt, er født ud fra den rene filosofi, at en sneakers design bør være en direkte afspejling af det problem, den er sat i verden for at løse. Eksempelvis er basketball-sneakers høje snit et produkt af, at basketball-spillere har brug for ankelsupport, mens løbesko ofte har en tynd og luftig overdel for at kunne afkøle fødderne under lange løbeture.

Det er en designfilosofi, som altid har ligget i Nikes DNA, men som på det seneste er blevet udfordret af nye tendenser til, at trends og form dikterer design frem for funktion.

ISPA er således et opgør mod dette og et forsøg på at understrege, at et originalt design altid grunder i et egentlig formål og har afsæt i et problem, der skal løses.

ISPA er stadig et ungt program og den nye Air Max 270 ISPA markerer den anden udgivelse fra projektet.

Den er udstyret med Air Max 270’s originale sål med den højeste Air-enhed til dato i hælen for maksimal stødabsorbering og energireturnering. Desuden er sålen denne gang udstyret med en ekstra grov ydersål for skridsikkerhed i ethvert terræn.

Overdelen er indhyllet i energiproducerende afskærmninger, der samtidig giver mulighed for et tæt fit og selvfølgelig sikrer et iøjnefaldende look. Skoens mellemhøje snit og spændelås ved kraven tilbyder ekstra god pasform og beskyttelse i udfordrende vejr.

Alt i alt er Air Max 270 ISPA en funktionalistisk sneaker helt ind til benet med en række performance-orienterede detaljer, der samtidig resulterer i et unikt design med masser af attitude.

Nike Air Max 270 ISPA Pack udkommer i tre forskellige farvekombinationer d. 24. januar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.