Releases

Release Dato: 19. december 2019
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: CQ6549-001

Silhuetten trådte ind i Air Max-familien i begyndelsen af 2018, og modellen med den specialdesignede Air-unit lanceres nu i endnu en version. Byd velkommen til Nike Air Max 270 React SP “Black/Electric Green”!

Skoen, der benytter sig af Nikes splinternye ’no-sew’-teknologi, fremstår med et enkelt og strømlinet udtryk, der vil gøre sig godt i vintersæsonen.

Neongrønne stikninger snor sig langs overdelen og indrammer Swoosh-logoet og er sammen med de forskellige overlays med til at give skoen et slankt og futuristisk, nærmest Matrix-lignende, udtryk.

Når man bevæger sig længere ned, er Nike Air Max 270 React SP “Black/Electric Green” udstyret med den karakteristiske Air-enhed, der svøber sig 270 grader om hælen, og som leverer komfort ud over det sædvanlige. Udtrykket fuldendes med en neongrøn ydersål, der matcher stikningerne på overdelen.

Allerede inden release spår vi en stor interesse for Nike Air Max 270 React SP “Black/Electric Green”, der udkommer hos udvalgte forhandlere den 19. december. Så hvis du vil have fingere i et par, er det med at sidde klar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.