Skip to main content
Skrevet af: Anne Møller // Instagram

Noget kunne tyde på, at du snart skal forberede dig på bølgende detaljer og gyldne marmoreringer, når Nike blænder op for det nyeste samarbejde med den amerikanske rapper Travis Scott.

Rygterne svirrede allerede tilbage i juli måned. En Travis Scott x Nike Air Max 270 React “Cactus Jack” var i støbeskeen, men på det tidspunkt var der ingen indikation af, hvad der mere konkret var i vente. Det er der nu, og vi tager her første kig på den kommende sneaker, der med sit nytænkende design ikke ligner noget, vi har set før.

Bølgende detaljer og gyldne marmoreringer

Ved første øjekast synes Travis Scott x Nike Air Max 270 React “Cactus Jack” et miks af adidas Sobakov og Nike Zoom 2K, og alligevel er den sin helt egen. I modsætning til sine forgængere er overdelen fuldstændig transformeret, og det ellers slanke, strømlinede ’no-sew’-look er her erstattet af et beigefarvet, bølgende mønster, der med garanti vil vække opsigt.

Grå læder- og ruskindspaneler pryder snøresystem og pløs, og som prikken over i’et er sneakeren udstyret med en gylden og marmoreret mellemsål med den ikoniske, synlige Air-enhed, der sikrer uovertruffen komfort. Afslutningsvis er Travis Scotts ikoniske krydssignatur ’CACTUS JACK’ syet på hælstroppen i en orange nuance, der matcher swoosh-logoet på inder- og yderside.

Udkommer i foråret 2020

Indtil nu er informationerne omkring Travis Scott x Nike Air Max 270 React “Cactus Jack” sparsomme. Ifølge kilder kommer skoen til at være tilgængelig i børnestørrelser, og den har formentlig release i foråret 2020. Hold øje med vores Release Kalender, og sørg for at følge os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig up to date med den nyeste info.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

Nike

Jordan

Salomon

New Balance

adidas

Yeezy