Releases

Release Dato: 9. april 2020
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: CK2612-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nu er der kun få dage til, at den årlige Air Max Day løber af stablen, og er du en af dem, der ikke kan vente med at få fingrene i den splinternye Air Max 2090, som er en moderne nyfortolkning af vores allesammens Air Max 90, kan du godt begynde at glæde dig.

Som om det ikke var nok med ”Pure Platinum”, der allerede nu er løbet med en stor del af opmærksomheden, kommer modellen nu i farven ”White”, der om muligt er endnu mere stilfuld og strømlinet end forgængeren.

Ligesom med ”Pure Platinum” har man imidlertid også med den nye ”White” valgt at holde fast i de vigtigste genkendelige elementer i form af blandt andet sålen, der har samme grundform som Air Max 90.

Overdelen derimod har et markant andet og langt mere moderne udtryk, der er konstrueret af TPU og et halvgennemsigtigt materiale. I modsætning til ”Pure Platinum” er detaljer og stikninger imidlertid holdt sorte, og sammen med det optegnede Swoosh-logo på siden efterlader det skoen med et både minimalistisk og stilfuldt udtryk.

Nike Air Max 2090 White Black udkommer den 9. april. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

JD SPORTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til JD Sports

SIZE?
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Size?


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.