Releases

Release Dato: 26. marts 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CT7695-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Årets Air Max Day nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at Nike langt om længe er klar til at udgive deres splinternye Air Max-model, Air Max 2090.

Som navnet antyder, er Air Max 2090 en moderne nyfortolkning af Air Max 90, som i år har 30-års jubilæum og derfor dette års Air Max Day’s helt store omdrejningspunkt. Det kommer særligt til udtryk på Air Max 2090’s sål, der har samme grundform som Air Max 90, men med et mere moderne udtryk. Overdelen adskiller sig til gengæld med længder – fremfor Air Max 90’s lidt voluminøse overdel af læder og mesh har Air Max 2090 en mere slankt og strømlinet overdel konstrueret af TPU og et semi-gennemsigtigt materiale, der fremhæver tydelige syninger og et opridset Swoosh-logo på siden.

Nike Air Max 2090 udkommer indledningsvist i en simpel “Pure Platinum” colorway bestående af en hvid og grå overdel og sål med røde og blå kontraster. De afdæmpede farver fungerer godt med modellens nye, moderne design og lader det tale sit eget sprog.

Nike Air Max 2090 “Pure Platinum” udkommer på Air Max Day, d. 26. marts, hos Nike og udvalgte forhandlere. Find den komplette liste med direkte links nedenfor og find flere Air Max Day-releases i vores Release Kalender nu.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

JD SPORTS
Tidspunkt: 09:00

Gå til JD Sports

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.