Releases

Release Dato: 26. marts 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CU9174-600
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Japanske atmos har en lang historie med Nike, og det har medført en perlerække af klassikere. I 2020 har de to brands igen slået hovederne sammen, og gengiver en omvendt version af den klassiske Air Max 90 ”Duck Camo”, men dette er ikke det eneste der er kommet ud af samarbejdet. atmos videreføre nu deres Duck Camo til den helt nye Air Max-model, 2090.

Med sit futuristiske design får den helt nye Air Max-model en ordentligt overhaling i forhold til tidligere. atmos x Nike Air Max 2090 ”Duck Camo” udkommer med en overdel der er domineret af de mørke og sorte farver, hvor der rundt på hele skoen, kan anes det ikoniske camouflagemønster, der kendetegner den oprindelige Nike Air Max 90 ”Duck Camo. Den infrarøde farve, som også er fra den oprindelige model, ses på skoens hæl og bagerste panel af midter- og ydersålen, hvor den omkranser den synlige Air-del. Resten af skoens midtersål er dertil hvid, ligesom skoens snørebånd.

Den nye Air Max 2090 trækker en klassisk colorway med ind i fremtiden, og samtidig er den med til at give atmos’ oprindelige Nike Air Max 90 ”Duck Camo” et helt nyt liv. Det må af samme årsag derfor siges at skoen er vellykket, og et flot eksempel på hvad vi fremadrettet kan forvente af både Nike og atmos.

atmos x Nike Air Max 2090 ”Duck Camo” udkommer på Air Max Day, den 26. marts på Nikes egen hjemmeside og hos forskellige udvalgte forhandlere. Hvis du vil vide mere om hvilke sko du ellers kan forvente på Air Max Day, så tjek vores Release Kalender. Følg også Sneakerworld på både Facebook og Instagram, hvor du vil blive holdt opdateret på de nyeste rygter, releases og tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

AFEW STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til AFEW Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?

BSTN STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.