Skip to main content

Release Dato: 23. maj 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: AO1741-101

Tidligere på året gjorde Air Max 2 Light comeback for første gang siden den oprindeligt udkom i midt-90’erne. Nu er den igen aktuel i en splinterny, rød udgave.

Air Max 2 Light har et vaskeægte 90’er-design beståede af en markant sål med Air-teknologi i hælen og en panelleret overdel i mesh og læder. Den ligner en blanding af Air Max Plus og Air Max 180, men er samtidig tilpas unik til at have sin berettigelse.

Denne gang er modellen udstyret med en farvekombination af hvid og rød med sort Swoosh-logo på siderne, grå hælkappe og grøn Air-enhed. Det gør den et oplagt køb til den kommende sommersæson.

Nike Air Max 2 Light ”Red” udkommer hos udvalgte forhandlere den 23. maj. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere Nike-nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med inspiration, rygter og mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.