Releases

Release Dato: 30. marts 2019
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: BV7487-001

Nike Air Max 180 BLN “Hyper Pink” hylder Berlin som en af verdens mest levende byer med et tilhørende natteliv, som aldrig sover.

Ved første øjekast minder den om så mange andre Air Max 180 silhuetter, men ved nærmere eftersyn kan man se, at den har fået en premium opgradering. Den er udformet med hvidt læder, detaljeret mesh og et stilfuldt net over den limegrønne overflade. Oveni bliver den også bemærket med sin neonpink hæl, der prydes af det ikoniske Nike Air logo.

Designet rundes af med den velkendte luftboble i mellemsålen, som denne gang akkompagneres af en isblå ydersål på den forreste trædepude, hvori ordene “Freedom“ og “Unity“ fremgår.

Nike Air Max 180 BLN “Hyper Pink“ releaser hos en række udvalgte forhandlere, heriblandt Nike Store, den 30. marts. Så sørg for at sidde klar på release dagen, hvis du gerne vil tilføje skoene til din sneakersamling. Du finder alle forhandlere, samt tidspunkter nedenfor.

Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Derudover kan du følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.