Releases
air max 1 hvid grå

Release Dato: 19. december 2020
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: DH5493-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

33 år bag sig og stadigvæk utroligt passende ind i tiden er noget man kan sige om få, men passer helt præcist på Nike første Air Max sko, nemlig 1’eren. Udover at være uhyre populær for sit flotte design og gode komfort, var skoen også en af de mest banebrydende sko de nogensinde har produceret, da den for første gang eksponerede Nikes velkendte Air-kapsel i sålen. Gennem tiden har skoen set sig ud af en lang række colorways, nogen mere populære end andre, og allerede i år forkælet med ikke mindre end 14 unikke colorways, der alle har gjort rent bord.

Nike kan dog stadigvæk nå, at presse et par ekstra releases ind af den ikoniske sneaker, hvilket de selvfølgelig også har gjort, hvorfor vi nu kan se frem til den ny Nike Air Max 1 White Asparagus. Hvor mærkeligt det så end lyder, så er den nye colorway, som navnet også indikerer, inspireret af henholdsvis den hvide og den grønne asparges. Den hvide asparges’ farve, der minder mere om beige trods sit navn, bruges på skoens ydersål, synlige Air og skoens øverste eyestays. Den grønne farve bruges derimod mere subtilt og kan findes på skoens indersål, samt på den nederste del af skoens broderede swoosh-logoer på skoens tunge og hæl. Her er den øverste del af det todelte logo broderet i hvid tråd.

Skoens overdel er derimod lavet i helt hvid læder i forskellige nuancer, og da den grønne farve hovedsageligt er gemt væk nede i indersålen, fremstår den nye Air Max 1 hovedsageligt som en hvid sko. Dette skal dog på ingen måde anses som en dårlig ting, da alle skoens overdel i læder giver den et stilrent og mere eksklusivt udseende. En speciel detalje på skoen er, at den ikke har et påsyet swoosh-logo på ydersiderne, men derimod er dette blevet trykt ind i læderet og dermed ikke synligt ved første øjekast.

Den nye Nike Air Max 1 White Asparagus udkommer den 19. december på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. På vores Release Kalender kan du finde flere kommende releases og ved, at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, får du også de seneste nyheder, rygter og meget andet spændende content.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.