Releases

Release Dato: 30. juli 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: DC1454-101
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

2020 er nok året, der bliver husket for en lang række releases af Air Max 90’eren, i forbindelse med dens 3 års jubilæum. Når man dog snakker om de mest populære Air Max modeller, kommer man ikke uden om den originale 1’er, der nu får tilføjet en helt ny colorway i rækken af de mange sko.

Den nye Nike Air Max 1 Magma Orange er uden tvivl blandt en af årets flotteste releases af den originale Air Max model. Når man ser skoen for første gang, tænker man ikke, at det er en helt ny colorway, da den efterlever skoens oprindelige design, og det gør den som sagt godt. På skoens overdel, har man ligesom ved OG colorways, brugt hvid mesh på skoens tå og baggrund, og grå ruskind på skoens sidestykker.

Dertil har man også farvet skoens mudguard, swoosh og hællogo, og som navnet indikerer, så er det farvet i en klar orange farve, der skaber en flot kontrast på resten af skoen. Skoens ydersål følger også samme design, som de originale modeller, hvor den forreste del her er farvet orange, og nedefter opdelt i sort og hvid.

Selvom sommeren er ved at være overstået, så stopper det ikke den helt nye orange colorway fra at være en utrolig flot sko, der både passer til den varme sol, og den mere farvede overgangsperiode. Med sine orange paneler, bliver skoen på ingen måde overset, og som nævnt tidligere, så er det uden tvivl en af årets flotteste Air Max 1’ere.

Nike Air Max 1 Magma Orange udkommer den 30. juli på Nikes egen hjemmeside, og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan følge med på dette release, eller andre kommende releases, ved løbende at følge med på vores opdaterede Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt deler de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud.

[UPDATE]: Size? har meldt ud, at skoene er forsinket hos dem. De releaser derfor på et senere, ubestemt tidspunkt.

FORHANDLERE

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

AFEW STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Afew Store

OFFSPRING
Tidspunkt: 09:00

Gå til Offspring

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.